Údená tlačenka

Údená tlačenka

8,50  s DPH/kg

Zloženie: 40 % bravčové mäso, 25 % bravčové srdce a jazyk, vývar, bravčové kože, koreniny, soľ. Skladujte pri teplote do 4 °C. Po otvorení spotrebujte do 24 hod. Pôvod základnej zložky: Slovenská republika.
Energetická hodnota: 815 kJ/196 kcal
Tuky: 16 g
Z toho nasýtené mastné kyseliny: 4,4 g
Sacharidy :1,1 g
Z toho cukry: 0 g
Bielkoviny: 12 g
Soľ: 2,8 g

Katalógové číslo: 510 Kategória:

Na objednávku

Zvolená váha (kg)
Zvolená váha 0.1kg
Výsledná cena 0.85
  • Popis

Vstúpte do sveta lahodných aróm a autentickej tradície s našou kolekciou údených výrobkov. Sme váš spoľahlivý sprievodca do sveta výnimočných chute, v ktorom sa zároveň cítite ako doma.
Naše údené výrobky sú výsledkom starostlivého spracovania a tradícií, ktoré sa nám dedili z generácie na generáciu. Každý kúsok je starostlivo vyrobený pomocou tradičných údených postupov, ktoré zachovávajú autentickú chuť a prinesú do vašej kuchyne vôňu nostalgických čias.
Naše údené výrobky nie sú len o chuti, ale aj o jedinečnom spôsobe, ako vytvárame spojenie s minulosťou. Ich vôňa a chuť vás privedú späť k tradíciám, kedy sa jedlo vyrábalo s láskou a odbornosťou.
Ochutnajte naše údené výrobky a objavte tú pravú harmóniu medzi kvalitou, tradíciou a výnimočnou chuťou. Sme tu, aby sme vám priniesli unikátny gastronomický zážitok a poskytli vám nekonečnú radosť zo všetkých údených lahôdok, ktoré ponúkame.